Методика консолідації земельних масивів, які зазнали наслідків заліснення - Малашевський, Микола Анатолійович﻿; Малашевська, Олена Анатоліївна (НУБіП України, 2021)
В статті представлена теза доповіді учасника ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Формування сталого землекористування: проблеми та перспективи».
Keywords: консолідація земельних масивів; consolidation of land plots; стале землекористування; sustainable land use; перспективи землекористування; land use prospects; формування сталого землекористування; promoting sustainable land use