Бізнес-план відкриття підприємства з виробництва та реалізації насіння кукурудзи - Гончар, С. Г. (My University, 2023)
Магістерська робота «Бізнес-план відкриття підприємства з виробництва та реалізації насіння кукурудзи» , об’ємом 57 сторінки, включає три розділи, висновки та список використаних джерел. Робота містить 19 рисунків, 10 таблиць і посилається на 25 джерел. У першому розділі було проаналізовано внутрішній ринок виробництва насіння кукурудзи, проведено огляд міжнародного досвіду, зокрема приділено увагу аспектам технології вирощування насіння кукурудзи. У другому розділі було визначено концептуальне значення та цілі бізнес-проекту, проведено аналіз цільової аудиторії та конкурентного середовища, розроблено організаційно-виробничий та маркетинговий план, проведена фінансова і економічна оцінка ефективності бізнес-проекту, а також оцінено ризики і ринкові можливості запуску проекту відкриття підприємства з виробництва та реалізації насіння кукурудзи. У третьому розділі наведено пропозиції щодо впровадження бізнес-плану та описано план розвитку проекту.
Keywords: бізнес-план; насінництво; кукурудза; інвестиції; прибуток; business plan; seed production; corn; investment; profit