Особливості функціонування механічних приводів сільськогосподарської техніки - Куликівський, Володимир Леонідович (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді з матеріалів ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: сільськогосподарська техніка; механічні приводи; динамічні навантаження; експлуатаціна надійність; agricultural machinery; mechanical drives; dynamic loads; operation and reliability