Гармаш Олександра Михайлівна2023-02-282023-02-282021Удосконалення технології виробництва м'ясних виробів з використання біотехнологічних прийомів : автор. дис. . кандидата технічних наук: 03.00.20 "Біотехнологія" (технічні науки) / О.М. Гармаш ; Національний університет біоресурсів і природокористування. - Київhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/9590The dissertation thesis for the scientific degree of the candidate technical sciencesДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія». Національний університет біоресурсів і природокористування України. Київukбіотехнологічні прийомиварені ковбасні виробитехнологіяякістьбезпечністьферментний препарат трансглютаміназапшеничний білок глютенУдосконалення технології виробництва м'ясних виробів з використання біотехнологічних прийомівThesisAbstract