Сучасна проблематика реалізації верховенства права в Україні - Місько, Віта; Крисюк, Юрій (My University, 2023)
Наукові здобутки учасників ХVІ Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції, що присвячені проблемам юридичної науки очима молодих науковців.
Keywords: Rechtsstaatlichkeit; rule of law; верховенство права