Функціональне призначення парку та його місце в ієрархічній структурі міського середовища - Гатальська, Надія Вікторівна (НУБіП України, 2018)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Стале управління лісовим комплексом та збалансований розвиток урболандшафтів», яка відбулася (27 березня 2018 року)
Keywords: рекреаційні об’єкти; функціональне призначення парку; паркове середовище; recreational facilities; functional purpose of the park; park environment; Freizeiteinrichtungen; Parkumgebung