Обліково аналітичне забезпечення ефективності управління основними засобами підприємства - Котик, Олександр Володимирович (My University, 2024)
У магістерській кваліфікаційній роботі розглянуто економічну сутність основних засобів, зміст обліково аналітичного забезпечення ефективності управління основними засобами Інституту органічної хімії Національної академії наук України.
Keywords: основні засоби; облік; аналіз; контроль; знос; відтворення; ефективність; fixed assets; accounting; analysis; control; depreciation; reproduction; efficiency