Шкалювання елементів дорожньої обстановки - Гудим, Вікторія Анатоліївна; Колосок, Ігор Олександрович (My University, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника VIІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 113-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича.
Збірник тез доповідей VIІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 113-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2020 р.
Keywords: елементи дорожньої обстановки; оцінювання елементів дороги; процес шкалювання; elements of the road environment; assessment of road elements; scaling process; Elemente der Straßenumgebung; Bewertung von Straßenelementen