Методичні рекомендації по підготовці до семінарських занять з дисципліни «Проблеми права власності» для магістрів другого року навчання - Панькова, Лілія Олександрівна (My University, 2024)
Методичні рекомендації по підготовці до семінарських занять з дисципліни «Проблеми права власності» для магістрів другого року навчання розглянуто і схвалено на засіданні вченої ради юридичного факультету.
Методичні рекомендації по підготовці до семінарських занять з дисципліни «Проблеми права власності» для магістрів другого року навчання розглянуто і схвалено на засіданні вченої ради юридичного факультету.
Keywords: право; право власності; захист права власності; юридична практика; судова практика; the right; right of ownership; Protection of property rights; Legal Practice; Court practice