Економіка і підприємництво, менеджмент : навчальний посібник - Рогач, Світлана Михайлівна; Гуцул, Тетяна Анатоліївна; Ткачук, Вадим Анатолійович; Балан, Олександр Дмитрович; Балановська, Тетяна Iванівна; Гогуля, Ольга Петрівна (ЦП Компринт, 2018)
У посібнику відповідно до навчальної програми курсу викладено теоретико-методологічні і методичні основи з економіки,організації і менеджменту підприємницької діяльності аграрних підприємств. Для студентів, магістрів, викладачів та читачів, які цікавляться проблемами функціонування вітчизняних аграрних підприємств.
Рекомендовано до друку Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол № 6 від 02.11.2015р.).
Keywords: економіка