Прозорість поліцейської діяльності - Саврацький, Вадим (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді учасника XVIII Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців» (м. Київ, 17 жовтня 2024 року)
Keywords: ключові аспекти; поліцейська діяльність; довіра населення; громадянське суспільство; key aspects; police activity; public trust; civil society