Аналіз застосування конструктивних способів підвищення надійності ґрунтообробних машин і знарядь - Савченко, Василь Миколайович; Денесюк, В. В.; Тертерян, Р. С. (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з матеріалів XХV Міжнародної наукової конференції «Сучасні проблеми землеробської механіки» (м. Київ,17–19 жовтня 2024 року)
Keywords: вібраційні глибокорозпушувачі; робочі органи з пружними стійками; віброударні робочі органи; vibratory subsoilers; working bodies with elastic supports; vibrating impact working bodies