Гетя, А.А.Чумаченко, І.П.Мельник, В.І.Носевич, Д.К.Баль-Прилипко, Л.В.2021-11-232021-11-232020Тваринництво та технології харчових продуктів : науковий журнал / НУБіП України ; ред. кол. А.А. Гетя (гол. ред.) [та ін.]. - К. : НУБіП України, 2020. - Том 11, № 3. - 81 с.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/8826У науковому журналі висвітлено результати наукових досліджень, проведених працівниками Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ. Науковий журнал включено до Переліку наукових фахових видань України "Категорія Б" (наказ Міністерства освіти і науки України від 17.03.2020 № 409 (спеціальності: 181 - харчові технології; 204 - технологія виробництва продуктів тваринництва, 207 - водні біоресурси і аквакультура.ukТваринництво та технології харчових продуктівAnimal science and food technologyOther