Світлопрозорі рішення в модульних системах - Бакулін, Євгеній Анатолійович; Байдак, У. М. (НУБІП України, 2023)
Теза доповіді учасника ХXІI Міжнародної онлайн-конференції науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів «Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування: конструювання та дизайн» (м. Київ, 19-20 квітня 2023 року)
Keywords: збільшення енергоефективності будівель; якість матеріалів; проектування системи; модульні системи; increasing the energy efficiency of buildings; material quality; system design; modular systems