Хороший деззасіб зменшує залежність від антибіотиків - Шевченко, Олексій Борисович; Засєкін, Дмитро Адамович; Соломон, В’ячеслав Віталійович; Іщенко, Вадим Дмитрович (My University, 2022)
У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.
Keywords: тенденція до зменшення використання антибіотиків; пошук нових лікувальних препаратів; жорсткий контроль за використанням антибіотиків; trend towards reduced use of antibiotics; search for new medicinal products; strict control over the use of antibiotics; Tendenz zur Verringerung des Einsatzes von Antibiotika; strenge Kontrolle der Verwendung von Antibiotika