Газета "За сільськогосподарські кадри", № 17 (26 листопада), 1991 - (:unkn) unknown (Українська сільськогосподарська академія, 1991)
Зміст: У ректораті . - С.1 Коваленко, І. Переобрано раду ветеранів / І. Коваленко. - С.1 Анатольев, В. Не просто ігри... : Навчальний процес / В. Анатольев. - С.1 Манько, Ю. Гостя- Катерина Мотрич / Ю. Манько. - С.2 Мащенко, М. Буря в склянці води / М. Мащенко. - С.2-3. - Поч. див. у № 14-16 Порхун, Л. Ставлення до праці / Л. Порхун. - С.3
Keywords: обмін досвідом