Проблеми правового регулювання фінансового контролю (нагляду) в Україні в умовах воєнного стану - Бойко, Валерія (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді учасника XVIII Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців» (м. Київ, 17 жовтня 2024 року)
Keywords: правове регулювання фінансового контролю; процеси в сучасній економіці; відношення суб'єкта до власної господарської діяльності; набір факторів діяльності об’єкта контролю; legal regulation of financial control; processes in the modern economy; the subject's attitude to its own economic activity; set of factors of the activity of the control object