Інноваційні рішення узгодження функціонування системи технічного обслуговування і ремонту транспортних засобів і складської логістики - Тищенко, С. Ю.; Аулін, Віктор Васильович; Гриньків, Андрій Вікторович; Гупка, А. Б. (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді з матеріалів ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: технічне обслуговування; ремонт транспортних засобів; складська логістика; автосервіс; technical maintenance; vehicle repair; warehouse logistics; car service