Готельний цифровий дворецький – AI-система персоналізованого обслуговування гостей - Рудиченко, Олег; Друцька, Вікторія (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі України» (м. Київ, 12 березня, 2025 року)
Keywords: сучасні технології; сфери бізнесу; сервісні послуги; транспортна доступність; modern technologies; business areas; service services; transport accessibility