Сучасні гуманітарні дослідження молодих науковців у глобалізаційному світі: виклики, інновації, безпека - (:unkn) unknown (Видавничий центр НУБіП України, 2023)
Збірник тез доповідей укладено за матеріалами міжнародної очно-дистанційної науково-практичної конференції молодих вчених , яка відбулася за підтримки Спілки молодих вчених НУБіП України, EURODOC, Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, та Ради молодих учених НАПН України 6-7 листопада 2023 року.
Modern humanities research by young scholars in a globalising world: challenges, innovations, security
Рекомендовано до друку Вченою радою Гуманітарно-педагогічного факультету
Keywords: дослідження; гуманітарні дослідження; інновації; безпека; виклики; молоді вчені; research; humanities research; innovations; security; challenges; young scientists