Перспективи експорту українського біопалива: можливості та виклики - Коломієць, Олександр; Власенко, Юрій (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників Міжнародної наково-практичної конференції «Розвиток біоенергетичного потенціалу в сільському господарстві» (м. Київ., 07-08 березня, 2025 року)
Keywords: аграрний сектор; енерготехнології; ресурсозбереження; продовольчі культури; agricultural sector; energy technologies; resource conservation; food crops