Дослідження навчальної діяльності студентської молоді в екстремальних умовах як вимога сучасності - Дудник, Ю. І. (НУБіП України, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу" присвяченої 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: навчальна діяльність студентської молоді; молодь в екстремальних умовах; навчальння в екстремальних умовах як вимога сучасності; Lernen unter extremen Bedingungen als moderne Anforderung; learning in extreme conditions as a modern requirement; educational activities of student youth; Bildungsaktivitäten der studentischen Jugend; Jugendliche unter extremen Bedingungen; youth in extreme conditions