Дорадництво - ефективний інструмент управління державної аграрної політики - Сідько, Лариса Костянтинівна (НУБіП України, 2021)
Бібліографічний покажчик літератури в кількості 191 документ українською та російською мовами.
Keywords: аграрний сектор економіки