Оцінення інтенсивності накопичення деформаційного пошкодження поверхні металоконструкції за циклічного навантажування на великих базах - Войналович, Олександр Володимирович; Писаренко, Георгій Георгійович; Майло, Андрій Миколайович; Бялонович, А. В. (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з матеріалів XХV Міжнародної наукової конференції «Сучасні проблеми землеробської механіки» (м. Київ,17–19 жовтня 2024 року)
Keywords: деформаційного пошкодження металоконструкції; навантажування на великих базах; мікропластичне деформування; непружні деформацій; deformation damage to the metal structure; loading at large bases; microplastic deformation; inelastic deformations