Шляхи підвищення лісівничої ефективності та екологічності насаджень сосни звичайної - Рацкевич, В. В. (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді з матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції з нагоди 185-річчя ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України «Лісівнича освіта та наука в умовах національних викликів та європейської інтеграції України» (5 – 6 червня 2025 року) м. Київ.
Keywords: лісівництво; лісові ценози; соснові деревостани; відтворення лісу; forestry; forest communities; pine forests; forest restoration