Газета "За сільськогосподарські кадри", № 19 (6 травня), 1980 - (:unkn) unknown (Українська ордена Трудового Червоного Прапора сільськогосподарська академія, 1980)
Зміст: Уставщиков, Л. Великий подвиг армії і народу / Л. Уставщиков. - С.1 : фото Л. Я. Уставшикова на сторінці 2 Вайлов, В. Никто не забыт, ничто не забыто : вірш / В. Вайлов. - С.1 Сухий, М. Наша вдячність / М. Сухий. - С.2 Литвиненко, Л. Солдатські щляхи / Л. Литвиненко. - С.2 : на фото М. Ф. Хохол, Б. Т. Кабаченко Бриль, В. Ветеран / В. Бриль. - С.2 Семенюк, Ю. Краять серце спогади / Ю. Семенюк. - С.2 Ковальчук, Л. Коли покликала Батьківщина / Л. Ковальчук. - С.3 Сергієнко, Р. Щасливої дороги! / Р. Сергієнко. - С.3 Кл.слова: вручення дипломів А. В. Цилюриком Галюк, А. Гідний доробок / А. Галюк. - С.3 Кройтор, С. На війні, як на війні. Сьорінка спогадів / С. Кройтор. - С.3 Скобець, Є. Згадується минуле / Є. Скобець. - С.3 Ляшко, Т. Вечір дружби / Т. Ляшко. - С.4
Keywords: Пупков, Михайло Олексійович; Порицький, Геннадій Олександович; Дерев’янко, Павло; Логунова, Марія; факультет електрифікації сільського господарства; Уставщиков, Л. Я.