Вплив рекреаційного навантаження на природно-заповідний фонд - Кремпа, Аліна Богданівна; Сербенюк, Ганна Анатоліївна (My University, 2023)
В статті представлені тези доповідей учасників ІХ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених «Екологія – філософія існування людства», що проходила 19-20 квітня 2023 р. на базі кафедри екології агросфери та екологічного контролю факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Національного університету біоресурсів та природокористування України. Мета конференції - підвищення ефективності та якості наукових досліджень, підтримки зв’язків у науковій галузі серед студентів, аспірантів, молодих вчених вищих аграрних навчальних закладів України та країн Європи, представлення, обговорення та використання результатів досліджень.
Keywords: природно-заповідний фонд; рекреаційне навантаження; захист екосистем; природно-заповідний фонд України; nature reserve fund; recreational load; ecosystem protection; Nature Reserve Fund of Ukraine