Дослідження взаємозв’язку між факторами вірулентності Escherichia coli та післяродовим метритом у молочних корів - Матвійчук, А. О. (My University, 2022)
У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.
Keywords: молочні корови; післяродовий метрит корів; бактеріологічні дослідження; dairy cows; postpartum metritis in cows; bacteriological studies; Milchkühe; postpartale Metritis bei Kühen