Основні вимоги до наукових досліджень у галузі агроінженерії на сучасному етапі - Булгаков, Володимир Михайлович (My University, 2020)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів на XX Міжнародній конференції «Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування: конструювання та дизайн».
Keywords: наукові дослідження у галузі агроінженерії