50 років досягнень. Кафедра геодезії та землеустрою ІФНТУНГ - Приходько, Микола; Ільків, Євген (ІФНТУНГ, 2025)
Ця стаття присвячена 50-річному ювілею кафедри геодезії та землеустрою Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу (ІФНТУНГ). У ній детально проаналізовано історію кафедри від її заснування до сьогодення, висвітлено ключові досягнення викладачів та студентів, а також окреслено перспективи подальшого розвитку. Особливу увагу приділено значному внеску кафедри у підготовку висококваліфікованих фахівців, які є рушійною силою розвитку геодезичної та землевпорядної галузі.
Keywords: кафедра геодезії; історія кафедри; наукові дослідження; підготовка кадрів; Department of Geodesy; History of the Department; Scientific Research; Training