Обгрунтування параметрів робочих органів дискових грунтообробних машин - Заєць, Максим Леонідович; Шнит, М. П. (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників XI Міжнародної науково-практичної конференції «Перспективи і тенденції розвитку конструкцій та технічного сервісу сільськогосподарських машин і знарядь» (м. Житомир, 11 квітня, 2025 року)
Keywords: ґрунтообробні агрегати; вологоутримуючий шар; комбіновані агрегати; конструкційно-технологічні параметри; soil tillage units; moisture-retaining layer; combined units; structural and technological parameters