Аналіз систем розумного землеробства - Харченко, Фаріда Магомедівна; Калнагуз, Олексій Миколайович; Пилипенко, Ігор Іванович﻿ (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді з XXV Міжнародної наукової конференції «Сучасні проблеми землеробської механіки» (17-19 жовтня 2024 року, м. Київ) присвяченій 124-й річниці з дня народження академіка Петра Мефодійовича Василенка, 95-й річниці з дня заснування механіко-технологічного факультету НУБІП України.
Keywords: розумний землеустрій; тваринницький сектор; сільськогосподарські культури; точне землеробство; smart land management; livestock sector; agricultural crops; precision agriculture