Вдовенко Наталія МихайлівнаШарило Ю.Є.Дмитришин Р.А.Поплавська О.С.Михальчишина Л.Г.Федоренко М.О.Курмаєв О.С.2022-07-012022-07-012020Практичні рекомендації щодо виробництва тиляпії в умовах конкурентного середовища та продовольчих викликів : посібник / уклад. Н. М. Вдовенко [та ін.]. - К. : НУБіП України, 2020. - 25 с.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/9323У посібнику розкрито основні складові щодо виробництва тиляпії з використанням інструментів впливу на економічні та виробничі процеси у процесі формування пропозиції на рибу в умовах глобальних фінансових і продовольчих викликів. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.ukтиляпіявиробництво тиляпіїПрактичні рекомендації щодо виробництва тиляпії в умовах конкурентного середовища та продовольчих викликівTeachingMaterial