Information support for the training of experts in physical education and sports - Ali, Uzun (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників ІІ науково-практичного семінару «Науково-інформаційний супровід професійної підготовки фахівців в кризових умовах» (20 березня 2025 року, м. Київ)
Keywords: професійна освіта; фізична культура; спорт; education system; vocational education; physical education; sport; система освіти