Роль міжнародних інвестицій в розвитку української економіки - Жадан, М. О.; Коробова, Наталія Миколаївна (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді за матеріалами Міжнародного науково-практичного семінару, який відбувся в навчально-науковій лабораторії «AGMEMOD» на економічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України 27 лютого 2024 року
Keywords: міжнародні інвестиції; українська економіка; іноземне інвестування; international investments; internationale Investition; Die ukrainische Wirtschaft; Ukrainian economy; foreign investment; Auslandsinvestition