Вербицький, С.Б.Войцехівська, Л.І.Пацера, Н.М.2023-06-192023-06-192022Належне поводження у передзабійний період як чинник виробництва якісного м’яса птиці / Вербицький С.Б., Войцехівська Л.І., Пацера Н.М. // Єдине здоров’я – 2022 : матеріали Міжнародної наукової конференції присвяченої 100-річчю кафедр факультету ветеринарної медицини (м. Київ, 22-24 вересня 2022 р.) / НУБіП України, Факультет ветеринарної медицини, НДІ Здоров’я тварин. - К. : 2022. – С. 173– 174https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/9960ukНалежне поводження у передзабійний період як чинник виробництва якісного м’яса птиціTezidopovidey