Поняття та загальна характеристика неповнолітніх як учасників кримінально-правових відносин - Шабатина, Анастасія Володимирівна (My University, 2023)
Наукові здобутки учасників ХVІ Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції, що присвячені проблемам юридичної науки очима молодих науковців.
Keywords: кримінально-правові відносини; strafrechtliche Beziehungen; criminal law relations; покарання неповнолітніх; punishment of minors; Bestrafung von Minderjährigen