Передумови забезпечення економічної безпеки в контексті розвитку територій - Терьошина, Вікторія Юріївна (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції "Наукові здобутки студентської та учнівської молоді з реалізації Плану відновлення України" (м. Київ, 13 березня 2024 р.).
Keywords: державне управління; продовольча безпека; сільські території; public administration; food security; rural areas