Вплив густоти стояння партенокарпічних гібридів на врожайність при вирощуванні в захищеному ґрунті - Синьогую, Ю. О. (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей та результати наукових досліджень учасників IIІ міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки: теорія і практика». Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.

Trends and challenges of modern agricultural science: theory and practice : III International scientific internet conference.
Keywords: овочівництво захищеного ґрунту; огірок червоний; плівкові теплиці; protected soil vegetable growing; red cucumber; film greenhouses; Gemüseanbau unter Schutz; rote Gurke