Віброзбуджувач з рідинним мащенням підшипників - Нестеренко, М. М.; Нестеренко, Т. М.; Орисенко, О. В.; Шека, О. П. (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей наукових досліджень науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Сучасні проблеми та перспективи розвитку машинобудування України», присвяченої 20-й річниці з дня створення факультету конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: віброзбуджувач підшипників; рідке мастило; підшипники; bearing vibrator; liquid lubricant; bearings; Lager; Flüssigschmierstoff