Формування земельної ділянки для розміщення будівель і споруд підприємств промисловості на території м. Вишневе Бучанського району Київської області - Голуб, Владислав Андрійович (НУБіП України, 2025)
В сучасному світі все потребує постійного вдосконалення та будівництва нових будівель, і споруд підприємств промисловості. З дуже стрімким збільшенням популяції людства та економічних викликів. Одним із важливих інструментів для стійкого розвитку у всіх сферах життя людини є правильне використання земель промисловості а також ефективність використання земельних ділянок для потреб переробної та машинобудівної галузі. Формування земельних ділянок для розміщення будівель і споруд підприємств промисловості стає предметом ретельного дослідження з метою виявлення оптимальних стратегій використання земельних ресурсів. Метою бакалаврської кваліфікаційної роботи є обґрунтування формування земельної ділянки для розміщення будівель і споруд підприємств промисловості (на прикладі території м. Вишневе Бучанського району Київської області) Актуальність роботи. Формування земельної ділянки для розміщення будівель і споруд підприємств промисловості - це складний процес, що регулюється Земельним кодексом України, Законом України "Про регулювання містобудівної діяльності" та іншими нормативно-правовими актами. Тема розміщення будівель і споруд підприємств промисловості є надзвичайно актуальною в сьогоденних умовах. Зміна клімату, зростання населення та виснаження природних ресурсів ставлять перед людстсвом нові виклики. Об’єктом бакалаврської кваліфікаційної роботи виступає земельна ділянка в м. Вишневе Бучанського району Київської області. Вишнівської міської територіальної громади Предметом дослідження є комплекс робіт для формування земельної ділянки для розміщення будівель і споруд підприємств промисловості.
Keywords: використання земель промисловості; формування земельних ділянок; режим використання земель; розробка проектних рішень; use of industrial land; formation of land plots; land use regime; development of design solutions