Житлові будинки із соломи - Горпинченко, В. В.; Ряба, Г. П.; Федорчук, Владислав Олегович; Куклін, М. С. (НУБіП України, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасника VIІІ-ї Міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК, в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку аграрної газузі економіки України, надійності технічних систем, технологій і техніки інженерії, удосконалення та нові розробки технологічних процесів, технічних засобів.
Keywords: житлові будинки із соломи; residential buildings made of straw; Wohngebäude aus Stroh; конструкція солом’яного будинку; construction of a thatched house; Bau eines strohgedeckten Hauses