Створення резервних скверів на межі міст з метою збереження біорізноманіття - Лебіч, Д. О. (НУБІП України, 2025)
Теза доповіді з Міжнародної науково-практичної конференції з нагоди 185-річчя ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБІП України « Лісівнича освіта та наука в умовах національних викликів та Європейської інтеграції України» (5-6 червня 2025 року)
Keywords: збереження місцевих біоценозів; резервні сквери; збереження біорізноманіття; повноцінний біологічний організм; preservation of local biocenoses; reserve squares; biodiversity conservation; a complete biological organism