Ящук, Н.О.Ямковий, В.Ю.Буняк, О.І.Волянський, О.В.Гунько, Т.С.2021-11-152021-11-152021Вплив мікродобрив на вміст та якість клейковини зерна пшениці озимої / Н.О. Ящук, В.Ю. Ямковий, О.І. Буняк, О.В. Волянський, Т.С. Гунько // Тенденції та виклики сучасної аграрної науки: теорія і практика : матеріали IIІ міжнародної наукової інтернет-конференції (м. Київ, 20-22 жовтня 2021 р.). - К. : НУБіП України, 2021. – С. 306-307https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/8787ukВплив мікродобрив на вміст та якість клейковини зерна пшениці озимоїTezidopovidey