Бізнес-план готелю - Надкреничний, Іван Володимирович (My University, 2024)
Досліджено концептуальні основи бізнес-планування підприємства готельно-ресторанного бізнесу, розглянуто методику розробки бізнес плану, обрано економічний інструментарій етапів проектування замого готелю рекреаційного призначення,який біде надавати послуги рекреації у регіоні. Визначенно концепцію закладу готельно-ресторанного бізнесу, розроблено перелік основних та додаткових послуг, визначено організаційно-правовий статус та організаційну структуру закладу, розроблено штатний розпис закладу, обґрунтування майбутні доходи від операційної діяльності та витрати закладу, розроблено план з праці для закладу, сплановано операційний прибуток та визначити окупність закладу готельно-ресторанного бізнесу в регіоні.
Keywords: готель; ресторан; послуги; рекреація; маркетинговий план; виробнича програма; організаційний план; управління підприємством; hotel; restaurant; services; recreation; marketing plan; production program; organizational plan; enterprise management