Ткачик Людмила Віталіївна2023-05-042023-05-042021Якість та безпечність м'яса свиней за застосування натуральних кормових добавок із вмістом омега-3 жирних кислот і селену : автор. дис. ...кандидата ветеринарних наук: 16.00.09 "Ветеринарно-санітарна експертиза" (ветеринарні науки) / Л.В. Ткачик ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - Київhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/9725The dissertation on competition of a scientific degree of the candidate of veterinary sciences on a specialty 16.00.09 "Veterinary and sanitary examination". – National University of Life and Environmental Sciences of UkraineДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата ветеринарних наук зі спеціальності 16.00.09 «Ветеринарно-санітарна експертиза». Національний університет біоресурсів і природокористування Україниukкормові добавкисвининаморфологічні та біохімічні показники кровівідгодівельні та забійні показникиякістьбезпечністьмікроскопія печінкиЯкість та безпечність м'яса свиней за застосування натуральних кормових добавок із вмістом Омега-3 жирних кислот і селенуThesisAbstract