Обґрунтування геометричних параметрів матриць гвинтових пресів-грануляторів - Братішко, Вячеслав Вячеславович; Матвєєв, Б. О.; Софієнко, С. В. (НУБіП України, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасників XV Міжнародної науково- практичної конференції «Обуховські читання», в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку прикладної геометрії та інженерної графіки, дизайну, питання викладання графічних дисциплін.
Keywords: геометричні параметри матриць; гвинтові преси-гранулятори; сільськогосподарські машини; кормовиробництво; geometrical parameters of matrices; screw pellet presses; agricultural machinery; fodder production