Раритетна складова мікобіоти лісів Путильського району - Гребенщиков, В. О. (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Відновлення, охорона й збереження рослинного світу лісів України в умовах техногенного навантаження та змін клімату» (15–16 жовтня 2019 року).
Keywords: мікобіота; біомоніторинг; охорона біорізноманіття; mycobiota; biomonitoring; biodiversity conservation; Schutz der biologischen Vielfalt; Mikrobiota