Цінні та рідкісні лісові угруповання для НПП «Мале Полісся» - Белінська, М. М.; Якубенко, Борис Євдокимович (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Відновлення, охорона й збереження рослинного світу лісів України в умовах техногенного навантаження та змін клімату» (15–16 жовтня 2019 року).
Keywords: геоботанічне районування; широколистяні ліси; НПП «Мале Полісся»; geobotanical zoning; broadleaf forests; Small Polissya National Nature Park; geobotanische Zonierung; Laubwälder