Сутність та роль професійної етики і культури спілкування у діяльності підприємств готельного господарства - Заровна, Карина (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі України» (м. Київ, 12 березня, 2025 року)
Keywords: галузь економіки; внутрішні правила; етичні норми; діяльність підприємств; branch of economy; internal rules; ethical standards; business activities